Lær os at kende

 

Siden Piranyas spæde start har vi stræbt efter at være de bedste til det vi laver!
Vores ambitioner og dedikation har gjort at vi er en virksomhed i rivende udvikling og vi stopper ikke her.

 


Lær os at kende og læs om vores rejse, vision og værdier.

 

 

Om os

 

Piranya hjælper i dag virksomheder og butikker med at få mest muligt ud af deres tilstedeværelse online. Vores mål er at skabe tekniske løsninger som er nemme at benytte, men som samtidig skaber mærkbare resultater.

 

Når dagligdagen er travl og man har mange ting at se til i butikken, så glemmer man ofte de online og digitale salgskanaler. Vi ved dog vigtigheden af at holde disse up-to-date og hvilken betydning det har for omsætningen.

 

Uanset om du har brug for en ny skræddersyet bestillingsside til take away eller et brugervenligt system til håndtering af dine Ja Tak Tilbud og Live Salg, så hjælper vi gerne med det hele. Vi finder altid en løsning uanset forretningens størrelse, budget eller kompetencer.

Vores historie

 

 

Piranya startede i 2016 på et mindre kontor i Aalborg med en drøm om at ændre dagligvarebutikkernes udseende for altid med vores InStore TV-løsning. I dag er de installeret i mere end 200 dagligvarebutikker og tæller på den anden side af 600 skærme.

 

Vi kunne dog ikke stoppe der, så vi udviklede et online bestillingssystem til salg af fødevare og take away for blandt andet caféer, slagtere, bagere, delikatesser m.m. I dag hjælper vi mere end 100 butikker med at sælge deres varer online og vi ser stadig muligheder i at specialisere os og hjælpe hvor vi kan.

 

Da ”Ja Tak”-tilbud begyndte at dukke op på de sociale medier, måtte vi bare udvikle et system der gjorde det nemt og overskueligt for butikkerne at håndtere alt det administrative. Vi var den første på markedet med netop denne løsning, som vi kaldte JaTakPortalen, og som i dag benyttes af +1.000 dagligvarebutikker.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv

 

 

Vi har i dag et stærkt hold af dedikerede medarbejdere, hvor ordentlighed overfor hinanden og kunder er nøgleordet og vores vigtigste værdi.

 

Der bliver sat en ære i personlige relationer og kundetilfredsheden er altid i højsædet - også selvom kunderne er mange og store som små. Med en vis portion ydmyghed og med masser af gåpåmod har vores fantastiske team gjort en kæmpe forskel for vores og kunders succes. Vi vil være de bedste til vores arbejde og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken løsninger eller service.

 

Vil du være en del af vores dygtige team, så klik her og læs mere.