Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

Ved at indsende dine kontaktoplysninger accepterer du Piranyas persondatapolitik.

Digital skiltning
til Coop

 

Synliggør din butiks aktuelle tilbud og nyheder ved hjælp af vores digitale skiltning.
Vi har udviklet et brugervenligt og mobilt system som gør at du nemt kan opdatere dine infoskærme.

App til nem styring af skærme

Profilbaseret skabeloner

Dokumenterede effekter

Hvilken effekt har digital skiltning?

 

 

38%

 bemærker skærmene

18%

kan huske indholdet

12%

køber efterfølgende

 

 

*Ovenstående statistik bakkes op af 2 undersøgelser foretaget af IUM i 2018 og 2019 hvor af den ene undersøgelse er baseret på 941 interviews indsamlet hos kunder fra flere forskellige butikker, hvor der har været Piranya’s In-Store TV. Rapporterne kan eftersendes, hvis dette ønskes.

Hvad er digital skiltning?

 

 

Piranya har udviklet et fuldautomatisk system til digital skiltning, som bliver brugt i over 200 dagligvarebutikker og Piranya har samlet set over 600 skærme i hele landet.


Digital skiltning omfatter alt fra In-Store TV, Videowall, LED-pyloner & LED-skærme, som du kan læse om nedenfor.

 

På skærmene kan du vise lækre videoer, animationer og billeder med aktuelle tilbud eller nyheder, som fremmer det visuelle indtryk og oplevelse hos modtageren.

 

Book en gratis demo

 

Hvad siger vores brugere?

 

 

 

Pris på digital skiltning

 

 

Prisen kommer helt an på skærmstørrelsen, placeringen, integrationerne, slides og skabeloner. Kontakt os, så udarbejder vi et konkret tilbud, med udgangspunkt i dine behov. Ingen opgave er for lille eller for stor til os og vi kan garantere dig, at vi kan finde en løsning der passer til dit budget og dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud

In-Store TV

 

 

Det som kendetegner et In-Store TV, også kaldet en infoskærm, er at det som regel blot består af én enkelt skærm, som du placerer på en bestemt lokation, hvor der, som oftest, er en strøm af mennesker der passerer forbi. Du kan sagtens have flere end én skærm i en butik med forskellige budskaber.

 

Har du en lokation med begrænset plads eller hvor placeringen kalder på et fleksibelt og skiftende skilt? Så er en infoskærm måske noget for dig.

 

In-Store Videowall

 

 

Ligesom i eksemplet for infoskærme leverer en In-Store Videowall knivskarp info eller reklamer til dine kunder. Her har vi bare samlet 2, 4, 6 eller 9 skærme og sat dem sammen til en endnu større skærm som skaber ét samlet billede.

 

Det giver en megafed oplevelse og dine kunder kan nu ikke undgå at se dine reklamer, informationer eller budskaber.

 

Det kræver mere plads end infoskærme, men produktet er enestående og giver virkelig din lokation et visuelt New York agtigt look, som brænder igennem alle steder og tiltrækker opmærksomhed.

 

LED-Pyloner & LED-Skærme

 

 

Ønsker du et ideelt blikfang til trafikanter og forbipasserende?

 

En LED-skærm eller LED-pylon kan ses på lang afstand og er med det rigtige indhold en sand kundemagnet, som har en meget bedre virkning end traditionelle skilte.

 

LED bliver samlet af flere paneler og benyttes ofte til udendørsbrug, da paneler og metalkonstruktioner er designet til at modstå vind og vejr. En LED pylon er eksempelvis støbt ned i jorden og bygget ind i et elegant metalkabinet. En LED skærm er derimod ofte monteret på en mur eller en facade på en bygning.

 

Opløsningen på LED er ofte mindre end en på en almindelig skærm. Til gengæld får du markant flere tommer at gøre godt med end på en traditionel infoskærm og eftersom at det som oftest er på lang afstand, er opløsningen ikke et problem. LED skærme har også en stærkere lyssætning som er en fordel, når dine budskaber også skal kunne ses på en solskinsdag.

 

Mand placeret på en blå baggrund står med sin mobiltelefon i hånden og kigger på skærmen der viser tilbud på kage og tærte

Hvordan virker det?

 

 

Uanset hvilken løsning du vælger fra os, så opdaterer vores system automatisk dine skærme med relevante nyheder. Dette gælder alt fra tilbudsavisen, kampagner fra kæden, lokal vejrudsigt eller danske spil.

 

Har du online bestillingssystem fra os eller bruger JaTakPortalen, så kan du også med få klik få vist dine online produkter og Ja Tak tilbud på skærmene.

 

Hvis du ønsker at oprette lokalt indhold, så kan du nemt gøre dette da løsningen er baseret på brugervenlige skabeloner.

 

Du kan nemt administrere det lokale indhold, med den tilhørende app, som både virker på din smartphone og din PC.

Professionelle skærme egnet til formålet

 

 

Du tænker måske ”Hvorfor kan jeg ikke bare købe et Smart-TV fra Elgiganten? Det er da billigere!” Og det har du helt ret i – på den korte bane.

 

På den lange bane vil du opleve at der ikke går lang tid før dit Smart-TV brænder fast og dør og du skal derfor ofte udskifte og montere nye skærme. Et Smart-TV er nemlig ikke lavet til at være tændt 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det er de professionelle skærme som vi indkøber til gengæld. De professionelle skærme har også knivskarpe farver og en stærkere lyssætning end et billigt Smart-TV. Det giver et fantastisk og moderne look i en hver butik.

Vi hjælper dig i gang

 

 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig hvis skærmene driller eller du ønsker hjælp til dit indhold.

 

Vi står både for service af hardwaren og vi kan hjælpe dig med at udfærdige et koncept for indholdet på dine skærme. Med det rigtige indhold på dine skærme kan du skabe opmærksomhed, komme igennem med dit budskab og med Piranya's app i lommen er dine skærme altid opdateret med relevante budskaber.

 

 

Kom i gang

Piranya medarbejder hjælper dig i gang med rådgivning, installering og service af dine produkter.
Montør står klar til at hjælpe med at montere skærmene for dig.

Lad os montere

skærmene for dig!

 

 

Vi har selvfølgelig den bedste tekniker til montering af skærmene. Han har mere end 600 skærme på samvittigheden og han ved, hvor vigtigt det er at placeringen er fuldstændig korrekt. Det er nemlig ikke lige meget med placeringen, højden og vinklen. Vi står også 100% inde for opsætningen af skærmene, hvis noget ikke skulle virke.

 

Kontakt os for at høre mere.

Lad os sammen finde ud af,
hvilken løsninger der passer til dig

 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Ved at indsende dine kontaktoplysninger accepterer du Piranyas persondatapolitik.

 

Har du spørgsmål ?

 

 

Hvilken effekt har digital skiltning?

I 2018 lavede vi i et samarbejde med medieberuaet IUM, en stor undersøgelse i dagligvarebutikkerne. Den viste at 38% lagde mærke til skærmene, 18% kunne huske specifikt indhold vist på skærmene og 12% købte efterfølgende produkter på baggrund af visningerne på skærmene.

Hvor kan jeg placere skærmene?

Det er bedst at placere skærmene der hvor mennesker passerer. Vi har sat mere end 700 skærme op og vi kommer gerne forbi for at inspicerer omgivelserne i din butik, så du får maksimalt ud af dine skærme.

Hvad er forskellen på jeres system og en USB pind?

En af de største forskelle er, at med Piranyas system er dine skærme forbundet til internettet og til resten af verden i princippet. Det betyder at du kan styre dit indhold alle steder fra, med din app på telefonen, tabletten eller via vores web-app. Integrationer med online tjenester er også muligt fx lokal vejrudsigt, lottotal, pollental osv.

Hvad koster det?

Det kommer helt an på skærmstørrelsen, placeringen, integrationerne, slides og skabeloner mv. Kontakt os så udarbejder vi et konkret tilbud, med udgangspunkt i dine behov.

Er det hurtigt at komme i gang?

Ja, vi kan som oftest komme hurtigt i gang. Corona har dog forstyrret forsyningskæderne, så derfor kan der være længere ventetid på skærmene.

Hvad kræver det af mig?

Vi lægger en plan sammen med dig, så vi kan sikre os at du får det perfekte setup til dine skærme.

Er der fri support?

Ja, der er i ALLE aftaler inkluderet fri service og support. Det er din sikkerhed for at du altid kan chatte, skrive eller ringe og få hjælp, uden at det koster ekstra.

Hvad inkluderer fri support?

Det inkluderer at du altid kan få den hjælp du har brug for. Så skal du have tilføjet et nyt slide eller er der tekniske udfordringer, så er vi klar til at hjælpe.

Bestemmer jeg selv, hvordan mine slides ser ud?

Ja, vores grafikere laver grafik som matcher din virksomhedsprofil, så får du nemlig mest muligt ud af dine skærme.

Hvad er jeres betalingsbetingelser?

Det aftales på forhånd. Som ofte kan vi kan vi lave nogle attraktive betalingsbetingelser.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder I?

Vi tilbyder betaling via faktura

Kan vi få flere logins til samme konto?

Ja, vi kan sagtens lave flere brugere til din konto.

Kan vi få løsningen skræddersyet til vores behov?

Ja, det er vigtigt for os at løsningen bliver tilpasset til dit behov. Ellers ender du med en slukket skærm, eller en skærm som viser det samme indhold dag efter dag, uge efter uge.

Kan vi få produktet præsenteret til et fysisk møde?

Ja, tag fat i os, så kigger vi forbi og kigger på forholdene. På den måde kan vi nemmere snakke omkring de muligheder vi tilbyder.

 

 

 

Brænd ikke inde med dine spørgsmål

 

Chat med os her eller ring på 98 17 55 00