Online Bestilling

Nemt for dine kunder.

Ny salgskanal

Virker med "Ja Tak"

Ingen Administrations

Online bestilling

- Er nemt for dig og dine kunder

 

Piranya Software’s online bestillingssystem er et af de absolut bedste og mest brugervenlige på markedet både for dig og dine kunder.

Med denne løsning vil du kunne tilbyde onlinesalg af stort set alle typer varer, din forretning tilbyder. Vores system er skræddersyet til butikker, som har produktionstider på bestillinger. Med Piranya Timemanagement er det super nemt at planlægge ugens og endda månedens program på forhånd.

 

Jeres kunderne bestiller maden via en onlineshop, enten via mobil, tablet eller computer. Ordren modtages via tablet, hvorfra ordren kan håndteres. Kunden modtager samtidig en SMS med en bekræftelse på købet og en E-mail med faktura. Pengene overføres til butikkens konto straks herefter. Piranya’s online bestillingssystem er brugervenlig og intuitiv og en fantastisk service at tilbyde dine kunder. Bestilling af mad online er et marked i vækst og skaber en masse værdi til din forretning.

 

Vil du gerne høre mere?

Indtast tlf. nummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din løsning er få klik væk

Sådan virker det

FOKUS PÅ FUNKTIONALITET

OG DESIGN!

 

Inden du kaster alle dine sparepenge i en almindelig webshop til at sælge fødevarer, er det vigtigt, at du overvejer, hvad dit behov er. Piranya’s online bestillingssystem er skræddersyet til salg af varer med produktionstider som fx fødevarer, da vores system gør brug af intelligent tidsstyring, som selv kan beregne, hvornår produktet er klar. Ydermere har vi stor fokus på funktionalitet og design. Når man kigger på funktionalitet er det vigtigt, at bestillingssiden er nem og overskuelig for kunden, som bestiller mad online. Ligesom det er vigtigt for dig, at dit online bestillingssystem også er det for dig.

 

Vores mål er at levere en løsning, som er skræddersyet til din virksomhed. Når vi sammensætter din onlineshop er vores udgangspunkt, at skabe en balance i mellem det visuelle, det funktionelle og teknisk SEO-optimering. På den måde opnår din webshop det bedste resultat.

Når man beskæftiger sig med e-handel og online bestilling, er det nemlig vigtigt at ligge en helt klar strategi allerede inden man er online. Med andre ord et koncept.  Piranya leverer ikke kun den tekniske løsning. Vi leverer et færdigt online bestillingskoncept. For hos os er du ikke blot en kunde, men vores samarbejdspartner.

 

Hvad får man ?

  • Designfrihed
  • Integration med sociale medier
  • Webshop integration med fysisk butik
  • Integration med infoskærme
  • Marketingsmodul
  • SMS-marketing
  • Loyalitetsprogram
  • Sikkerhed og kryptering af dine data (SSL)