Online bestillingssystem

Sælg mere uden alt det besværlige

Din 24/7 butik online

Åben alle dage

24 timer i døgnet 365 dage om året

Online bestillingssystem

- Så har din forretning altid åben

 

Har du overvejet at åbne en online shop?

Piranya Software’s online bestillingssystem til fødevarer er et af de absolut bedste og mest brugervenlige på markedet både for dig og dine kunder!

Med denne løsning vil du kunne tilbyde onlinesalg af alt hvad din forretning tilbyder. Vores take away-system er skræddersyet til varer som har produktionstider på bestillinger. Med Piranya Timemanagement er det super nemt at planlægge ugens og endda månedens program på forhånd og med vores integration til både infoskærme og vores ”Ja Tak” styringssystem, kan du nu spare endnu mere tid.

 

”Ekstra omsætning, som vi ellers ikke havde fået. Nemt system, og der spares tid ved telefonen m.m. da ordren kommer lige ind og er betalt. Det er meget nemt at håndtere og der er en god support”

 

Dine kunder bestiller maden via en webshop koblet op på Piranya’s online bestillingsssytem, enten via en mobil, en tablet eller en computer. Ordren modtages via tablet, hvorfra ordren kan håndteres, så kan du altid følge med produktionen. Kunden modtager samtidig en SMS med en bekræftelse på købet og en E-mail med faktura. Pengene overføres til butikkens konto straks herefter. Piranya’s online bestillingssystem er brugervenlig og intuitiv og kunderne elsker at bestille mad online.

 

”Det har betydet, at vores kunder nemt og hurtigt kan lave en bestilling på f.eks smørrebrød og så er det pakket og klar når kunden kommer. Firma kunder kan hente deres mad, uden at skal stå i kø ved kassen. Det er rigtig nemt at håndtere, da alle oplysninger om bestillingen kommer ud på en bon og at vi ikke skal bruge tid på at modtage/skrive bestillings sedler for kunderne”

Vil du gerne høre mere?

Indtast tlf. nummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der er mange fordele ved Piranya’s Online bestillingssystem

 

  • Mersalg til din forretning
 
  • Styrket image- & brandværdi
 
  • Ingen kommission af salget
 
  • Mindre administration og færre fejl
 

 

Se mere her

 

Din løsning er få klik væk

Sådan virker det

FOKUS PÅ FUNKTIONALITET OG DESIGN!

 

Inden du investerer i en almindelig webshop til at sælge fødevarer, er det vigtigt, at du overvejer, hvad dit behov er. Piranya’s online bestillingssystem og take away-system er skræddersyet til salg af varer med produktionstider som fx fødevarer. Vores system benytter intelligent tidsstyring, som selv kan beregne, hvornår dine varer er klar.

Vi har stor fokus på funktionalitet og design. Designet skal afspejle din virksomheds profil og funktionaliteten nem og overskuelig for kunden, som bestiller mad online. Vores mål er at levere en løsning, som er skræddersyet til din virksomhed og til dine kunder. På den måde opnår din webshop det bedste resultat.

Ydermere har Piranya stor erfaring med E-handel til restaurationer. Den erfaring deler vi selvfølgelig med dig både før, under og efter en lancering. Vi rådgiver til dagligt butikker som Mester Slagterne, Mad Med Mere, Kvickly, SuperBrugsen og mange andre.

Så hvis du ønsker, at få succes med dit online bestillingssystem, så tage en snak med os. Den koster nemlig ikke noget.