- Sælg mere uden alt det besværlige

Online bestillingssystem til Take Away

 

Som kunde hos Piranya får du et fleksibelt online bestillingssystem, der er skræddersyet til dig og dine behov. Det betyder, at du får en online butik, med et design, der afspejler din butiks profil. Fleksibiliteten gør det muligt for dig at tilbyde onlinesalg af alt, hvad din forretning tilbyder.

 

Vi står også til rådighed til at rådgive og hjælpe dig, både før, under og efter opstart, så du mest muligt ud af dit samarbejde med os.

 

Få dit eget online bestillingssystem

Piranya online bestillingssystem vist på en tablet ved siden af en bonprinter og en tablet der bruger Piranya manager app

Fordele ved Piranya’s online bestillingssystem

Øget omsætning

Slip for telefonbestillinger

Undgå fejlbestillinger

Glade kunder

Ingen kommission

Hvordan virker det?

 

Dine kunder bestiller maden via dit brugervenlige website, hvor online bestillingssystemet indgår, enten via en mobil, tablet eller computer.

Du modtager ordren via en tablet med tilhørende bonprinter. Det er nemt for dig og dit personale.

Kunden modtager en bekræftelse og faktura, via SMS og e-mail.

INTELLIGENT TIDSSTYRING


Piranya’s online bestillingssystem benytter intelligent tidsstyring, som selv beregner, ud fra dine kriterier, hvornår kunden kan afhente produktet.

LAGERSTYRING


Med lagerstyring på dine produkter, håndterer online bestillingssystemet automatisk dine udsolgte produkter. Det sikrer, at du aldrig sælger mere, end du har på lager.

LØBENDE UDVIKLING


Med løbende udvikling og forbedring af online bestillingssystemet, er du sikret et system, der følger med de teknologiske krav på markedet.

INTEGRATION


Online bestillingssystemet kan integreres med Piranya’s JaTakPortal. Så kan du nemt styre alle løsninger på ét sted.

Se løsningen hos SuperBrugsen Hørning

Piranya har stor erfaring med udvikling af online bestillingssystem til dagligvarebutikker. Vi har også erfaring med restauranter, slagtere m.m.

 

Til dagligt rådgiver vi butikker som SuperBrugsen, Restaurant Mortens Kro, Mad Med Mere, Slagter Carlsen og mange andre.

Ønsker du Online bestilling til din forretning?

Indtast tlf. Nr. så kontakter vi dig angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 17 55 00.