Karriere og ledige stillinger

 

Vi ved, at vores fremtid afhænger af talentfulde medarbejdere, der stræber efter at være de bedste
inden for deres felt. Piranya består allerede af en god samling skarpe, kreative og humoristiske hjerner.

 

Vil du med på holdet?

 

 

Ledige stillinger

 

 

Kundesupporter

Kom med på rejsen hos Piranya Software - Vi søger en dedikeret Kundesupporter!

Søg uopfordret

 

 

Tænker du anderledes og til tider lidt skævt? Er din motivation og ildhu umættelig? Så send os gerne en uopfordret ansøgning.

 

Søg uopfordret

 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte vores HR-ansvarlig, Nikolaj, på mail:

ns@piranya.dk eller tlf. +45 53 61 40 06

17

medarbejdere

32,2

Gennemsnits alder

2

Kontorer

Organisation i stærk udvikling

 

 

Piranya blev grundlagt i 2016 og har i dag 18 ansatte. Vi udvikler unikke digitale løsninger som har til formål at optimere salg hos detailhandlen. Vi har en god tilgang til markedet og vi arbejder mod yderligere international ekspansion.

 

Som du kan høre er ambitionerne store og du kan blive en del af denne succes.

Kultur og arbejdsmiljø

 

 

Vi tror på at de bedste og mest motiverede medarbejdere udspringer fra et godt arbejdsmiljø. Vi tager derfor opgaven om at skabe fede og attraktive rammer for vores medarbejdere meget seriøst.

 

På kontoret prioriterer vi et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med en stor personlig frihedsgrad. Du møder en kultur, hvor der er plads til diversitet og hvor alle er en del af sammenholdet.

 

Du vil indgå i et professionelt miljø med plads til forskellige (skæve) vinkler, kreativitet, fordybelse og engagement, hvor vi også vægter sociale initiativer og arrangementer, der styrker fællesskabet.

Attraktive løn- og arbejdsforhold

 

 

Du kommer til at sidde i en sund og progressiv virksomhed beliggende i Aalborg tæt på Storcenteret og med gode parkeringsmuligheder.

 

Hos os kan du udnytte dit fulde potentiale og vi anerkender vores medarbejdere med attraktive lønforhold efter kvalifikationer.

Vi ser samvær hos Piranya som mere end professionelle forpligtelser

 

 

Hos Piranya gør vi meget ud af at hygge os sammen. Du kan lære dine kollegaer at kende over den ugentlige fredagsøl på kontoret, ved den fælles morgenmad eller madordning hver fredag og til vores årlige sommerfest og julefrokost. Derudover holder vi også fra tid til anden hyggelige uformelle arrangementer, som der er tid og lyst til – om det er Counter strike på kontoret eller pakkeleg til jul.

 

Vi har erfaret at den gode dynamik på arbejdspladsen, skaber de bedste resultater, færdigheder og ikke mindst mennesker.

Ligeværdighed uanset anciennitet

 

 

Vi møder nye medarbejdere med et ligeværdigt sind, hvad enten du kommer med mange års spændende erhvervserfaring eller er nyudklækket med nyeste viden. Du vil fra din første dag indgå som en aktiv spiller i vores team, da vi ved at din ekspertise er yderst værdifuld for os.

 

Uanset hvad din rygsæk byder på, vil du møde muligheder og udvikling gennem nye spændende udfordringer.