Persondata- og cookiepolitik

Persondatapolitik hos Piranya Software        

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil typisk være i forbindelse med booking af møde eller anden form for henvendelse til os, såsom du sender os spørgsmål.

 

Den dataansvarlige og udgiver

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://piranya.dk/ er Piranya Software, Nibevej 3B, cvr nr. 38274503.

 

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

 

Piranya Software

Nibevej 3B

9200 Aalborg SV

Telefon: 98175500

Email: kontakt@piranya.dk

 

Behandlingsgrundlag og formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne behandle dine henvendelser til os angående fx spørgsmål og mødebookning. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi har vores hjemmeside hos Hetzner Online GmbH , som fungerer som vores underdatabehandler. Alle persondata som du selv oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Hetzner Online GmbHs datacentre. Derudover foretages der backup af al data fra Hetzner Online GmbH, som bliver opbevaret i Jotta AS datacentre.

 

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler data udelukkende på vores vegne, og vi har indgået nødvendige databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Klage skal indgives til:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@piranya.dk.

 

 

Cookiepolitik hos Piranya Software

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google

  • DoubleClick

  • Facebook

  • LinkedIn

  • Hotjar

 

Cookiedeklaration

 

Kategori: Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere korrekt uden disse cookies.

 

Navn:

ASP.NET_SessionId

Formål:

Bevarer den besøgendes sessionstilstand på tværs af sideforespørgsler.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

Session

 

 

Kategori: Statistiske

Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere information anonymt.

 

Navn:

_ga

Formål:

Registrerer et unikt id, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

2 år

 

Navn:

_gat

Formål:

Bruges af Google Analytics at drosle anmodning sats.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

1 dag

 

Navn:

_gid

Formål:

Registrerer et unikt id, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

1 dag

 

 

Kategori: Marketing

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncer.

 

Navn:

_fbp

Formål:

Brugt af Facebook til at levere en række annonceprodukter som realtidsbudgivning fra tredjepartsannoncer.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

3 måneder

 

Navn:

_hjIncludedInSample

Formål:

Bestemmer om brugerens navigation skal registreres i en bestemt statistisk stedholder.

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

Session

 

Navn:

fr

Formål:

Brugt af Facebook til at levere en række annonceprodukter som realtidsbudgivning fra tredjepartsannoncer.

Udbyder:

facebook.com

Udløb:

3 måneder

 

Navn:

NID

Formål:

Registrerer et unikt id, der identificerer en returbrugerens enhed. ID'et bruges til målrettede annoncer.

Udbyder:

google.com

Udløb:

6 måneder

 

Navn:

r/collect

Formål:

Denne cookie bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Den sporer besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

Udbyder:

doubleclick.net

Udløb:

Session

 

Navn:

tr

Formål:

Brugt af Facebook til at levere en række annonceprodukter som realtidsbudgivning fra tredjepartsannoncer.

Udbyder:

facebook.com

Udløb:

Session

 

 

Kategori: Uklassificerede

Ikke-klassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af individuelle cookies.

 

Navn:

_hjCookieTest

Formål:

Uklassificeret

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

Session

 

Navn:

_hjid

Formål:

Uklassificeret

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

1 år

 

Navn:

_hjid

Formål:

Uklassificeret

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

Vedvarende

 

 

Navn:

hjViewportId

Formål:

Uklassificeret

Udbyder:

piranya.dk

Udløb:

Session