header image header image

Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?


En god hjemmeside er mange potentielle kunders første indtryk af din virksomhed. Man kan kalde det firmaets identitet og billede ud af til. Det er en måde at skabe synlighed, vækst eller rækkevidde. Uanset hvad dit formål er med en hjemmeside, er det vigtigt at få lavet professionel hjemmeside. Hvad er den professionel hjemmeside så? Jo en professionel hjemmeside, er en hjemmeside, som matcher lige netop din virksomhed og dit temperament. En hjemmeside der viser og beskriver, hvem I er og hvad I står for. Den er dit ansigt ud af til til hele verden og fortæller bedre end nogen andre, hvad I kan og hvad I gør bedst. Den viser alt det bedste fra virksomheden og efterlader de besøgende med følelsen af dit fandt lige præcis det, de ledte efter. Hjemmeside design, funktionalitet og tekst der går op i en højere enhed. Det er en

 

Professionel hjemmeside.


Hjemmeside design bliver udviklet i eget CMS system!
Vi er eksperter i hjemmeside design og udvikling. Med Piranya’s eget udviklede CMS / Content Manage System får du adgang til et let og brugervenligt system, hvor du nemt kan rette og redigerer din hjemmeside. Billeder, tekst eller video. Vi har skabt et system, der er så let anvendeligt, at alle kan bruge det. Det er det, der gør vores CMS system unikt. Med mulighed for at gøre brug af alt fra standard løsninger til den mere avanceret hjemmeside, dækker vores CMS alle behov. Med et væld af spændende funktioner og professionelt grafisk design, er Piranya’s Business Platform med i toppen, hvad angår brugervenligt CMS system og funktionalitet. Business Platformen tilbyder dig alt og ikke mere end det. Ingen begrænsning. Ingen opensource. Kun skræddersyet løsninger efter dine behov.
Call to action og interaktion - uanset hvad!
Uanset om du driver en webshop, en forenings hjemmeside eller en hjemmeside tilhørende en virksomhed, så er interaktion noget af det vigtigste. Brug din hjemmeside i kampen om at kapre nye kunder, medlemmer eller direkte kontakter. Hvordan gør Piranya så det? Jo vi ser på, hvor jeres styrke er og sætter det sammen med det bedste fra vores CMS system og skræddersyer herefter løsningen ud fra budgettet. Forberedelse, kommunikation og forståelse af behov, er grundstenene succesfulde hjemmesider, er bygget på.

 

Hvorfor skal jeg bruge Piranya som webbureau?


Fordi Piranya som webbureau tager dit webdesign og din online profil op på allerøverste hylde. Som professionelt webbureau ved Piranya, at der ikke er 2 kunder, der er ens. Service, kvalitet og forståelse er i højsædet hos. Derfor sætter vi os altid ind i tingene, inden vi påbegynder en opgave og det er her forberedelsen, kommunikationen og forståelsen er vigtig. Det er det, der er afgørende for kvaliteten af slutproduktet. Det er betyder alt for om din nye hjemmeside bliver en succes eller bare et visitkort, der visner i gamle opdateringer og henstand. Derfor bør du vælge os til din leverandør af din nye hjemmeside. Uanset hvem din virksomhed er eller hvor stor den er, så leverer Piranya altid en hjemmeside professionel hjemmeside, der matcher dine krav.


Uanset hvem du er, hvad du vil eller hvorfor du stadig sidder læser med her, så er Piranya sikkert dem, du leder efter. Vi ved godt, at din virksomhed ikke blev bygget på en flot hjemmeside. Den blev bygget af hårdt arbejde, stolthed og passion for faget. Prøv at se hvad hårdt arbejde, stolthed og passion for professionelle hjemmesider, kan gøre for din virksomhed. Kunne du tænke dig, at vide eller høre mere omkring, hvad Piranya kan gøre for dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt til en af vores konsulenter HER.