Mortens Kro

top image

Mortens Kro – En gourmetrestaurant med fokus på gastronomisk udvikling

Aalborgensiske restauranter er kommet og gået gennem årene, men Mortens Kro har eksisteret i mere end 22 år, og er ikke kun kendt i Aalborg, men i hele Nordjylland.

 

Mortens Kro er et moderne dansk køkken. Her bliver der brugt danske og lokale råvarer og du er altid garanteret en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Restauranten er luksuriøst indrettet med New York-agtige stil, designer møbler, kunst på væggene og et meget smilende personale, hvilket gør at du med det samme mærker, at stedet er noget helt specielt. Restauranten har en unik samling af vin og Dom Perignon, og deres nyfortolkning af klassisk dansk smørrebrød smager helt fantastisk og kan nydes i restauranten eller som Take Away. Mortens Kro er en gourmetrestaurant i særklasse.

Løsninger

360-løsning til kendt restaurant i Aalborg

MortensKro.dk består af alt det bedste fra Piranya’s online bestillingssystemet. En 360-løsning, hvor restauranten har alt samlet ét sted.

 

Løsningen består af en hjemmeside, hvor online bestillingssystemet indgår, med et eksklusivt design, som matcher restaurantens profil. Derudover er der også tilknyttet et deal system, som bruges til kampagne, eksklusive tilbud m.m. og et billetsystem til salg af billetter til deres events. Se deres løsning til højre eller oplev den her.

SKAL VI HJÆLPE DIN FORRETNING MED AT VOKSE?

Indtast tlf. Nr. så kontakter vi dig angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 17 55 00.