Vi er en software virksomhed baseret i Aalborg, der tilbyder alt lige fra softwareløsninger så som hjemmesider, take-away system, informationsskærme - til håndtering af din virksomheds markedsføring.

 

Hos Piranya er det meget vigtigt for os, at kunden er med i processen. Derfor bruger vi brugerdreven innovation, da vi føler, at det giver bedst mening! Vi ønsker at levere et produkt, som står knivskarpt og som brugeren kan benytte uden problemer og hvordan kan man lave dette, uden at lytte til kundens behov? Dette mener vi i Piranya, er en væsentlig faktor!

 

Det er vigtigt for os, at have kvalitet i fokus når vi udvikler og producere produkter og det er vigtigt for os, at have kunden i fokus.
Men vigtigst af alt, er det vigtigt for os, at lave produkter som vi er stolte af!

Hos Piranya har vi medarbejdere, der er yderst innovative, kreative og med en masse gåpåmod! Vi plukker kun de bedste og sørger for, at vores medarbejdere altid er up to date, da vi derved føler, at de kan levere det allerbedste til vores kunder.

 

Vores Mission

 

Sammen med kunden skaber vi merværdi og nye forretningsmuligheder via vores forretningsanalyse, samt implementerer gennemskuelige og innovative digitale løsninger. 

 

VORES VISION

 

Vi vil den være den foretrukne samarbejdspartner indenfor innovative digitale løsninger