LED Skiltning

Blikfang til trafikanter og forbipasserende.

Markedets bedste

Profilbaseret skabeloner

App til nem styring af skærme

LED-skilte, LED-pyloner og LED-koncept

LED-pyloner er et digitalt skilt, hvor en LED-skærm er er bygget ind i en flot stålkonstruktion.

 

Et LED-skilt eller en LED-pylon til din butik eller virksomhed kan ses på lang afstand og er med det rigtige koncept en sand kundemagnet og har en meget bedre virkning end almindelige skilte. Forestil dig en bidende kold dag, hvor du ændrer budskabet til ”Vi har altid varm kaffe på kanden til vores kunder”. Det tager få sekunder med en LED-løsning fra Piranya. LED-pylonen styres med Piranya Manager og med få tryk på mobiltelefon eller tablet, så har du ude med nyeste tilbud eller budskab. Pyloner og udendørsskilte er det ideelle blikfang til trafikanter og forbipasserende.

 

Vi kan tilbyde landets bedste service til dig. Det kan vi fordi vi er landets førende indenfor digitale skærmløsninger til detailbranchen. Piranya servicerer mere end 300 butikker. 300 glade brugere som i dag benytter vores system. Vi både står for service af LED-hardwaren og vi hjælper dig med at udfærdige et koncept for indholdet på LED-skiltet. Et koncept med det rigtige Indhold som skaber resultater og som er nemt for dig at bruge i en travl hverdag.

Vil du gerne høre mere?

Indtast tlf. nummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din løsning er få klik væk

Sådan virker det

Fordele

 

Den største fordel for dig, når du vælger Piranya’s LED-skilte er at du samler din løsnjng ét sted. Ønsker du hjælp til at ændre budskabet på dit LED-skilt, er din LED-pylon gået i stykker eller ønsker du hjælp til dit LED-koncept, så ringer du kun ét sted hen og altid til en fast kontaktperson.

 

Vi tilbyder dig et uforpligtende møde, hvor vi vil komme og præsenterer systemet og hvor vi kan inspicerer forholdene. Herefter kan vi komme med konkret løsningsforslag og et uforpligtende tilbud til dig.

Hvorfor vælge Piranya

  • Samme app som til Instore-TV, ”Ja Tak” og Shop
  • Bedste serviceaftaler på hardware og software
  • Bedste leasingaftaler
  • Totalentreprise