Slagter Carlsen

top image

Slagter Carlsen rykker online med 3 butikker

I 2016 overtog Casper Paulsen slagterbutikken i Støvring, efter den gamle Slagter Carlsen gik på pension efter 43 år. Siden Casper overtog butikken, har han udvidet med en butik mere i Aalborg samt et pakkeri i Silkeborg.

 

I dag lægger Casper mere vægt på salg af convinience mad, færdigretter, delikatessevarer og lign. Casper leverer faktisk maden ud hver eneste dag til både private og virksomheder. Vi har smagt hans mad og det får 5 ud 5 stjerner. Det er helt tydeligt, at der bliver gjort brug af kvalitets råvarer og så er der rigeligt af det.

Funktioner

Meget mere end blot et nemt online bestillingssystem

Det skal være nemt, hurtigt og godt at bestille Take Away, og det er netop en af grundende til at Slagter Carlsen ønskede sig et online bestillingssystem.

Slagter Carlsens løsning indeholder en brugervenlig hjemmeside, men et design, der matcher slagterbutikkens profil. Løsningen understøtter online bestillinger til hans 2 slagterbutikker samt hans pakkeri, som hver dag sender kødkasser ud til danskerne. Integreret i systemet er automatisk bestilling af chauffør til levering af kødkasserne.

SKAL VI HJÆLPE DIN FORRETNING MED AT VOKSE?

Indtast tlf. Nr. så kontakter vi dig angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 17 55 00.