Føtex & Bilka - 100 butikker

top image

Bilka og Føtex butikker benytter nu JaTakPortalen

Salling Groups 2 største brands; Føtex og Bilka, har henholdsvis 102 og 19 butikker i hele Danmark. Butikkerne stod overfor en udfordring: De fysiske tilbudsaviser bliver mindre og mindre og kunderne søger mod nettet. Derfor valgte butikkerne, ligesom so mange andre, at hoppe på den populære bølge med JaTak tilbud på Facebook.

 

For at undgå den store manuelle arbejdsindsats og det administrative besvær, der følger med JaTak tilbuddene, valgte Føtex og Bilka at benytte vores smarte app – og det har de ikke fotrudt!  

Løsninger

Føtex effektiviserer deres JaTak tilbud med JaTakPortalen

2 af butikkerne hos Føtex ligger i de dejlige nordjyske byer Hjørring og Brønderslev og de var faktisk de første butikker til at benytte Piranya’s JaTakPortal. Med den tilhørende app har de kunne oprette flere gode tilbud til deres kunder og samtidig har systemet sparet dem for rigtig meget administration.

 

Ét af de første tilbud de oprettede i begge butikker var ”Anders And besøger Vendsyssel”, hvor salget nærmest eksploderede med mere end 1400 solgte blade på 24 timer. Det er bl.a. takket være Signe og Malene, som du kan høre fortælle om deres oplevelse i videoen øverst… ja og måske også lidt Piranya’s JaTakPortal.

SKAL VI HJÆLPE DIN FORRETNING MED AT VOKSE?

Indtast tlf. Nr. så kontakter vi dig angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 17 55 00.