header image header image

  Webshop løsning med fokus på funktionalitet og design!

 

Inden du kaster alle dine sparepenge i en webshop, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad dit behov er. Med en webshop fra Piranya, får du den bedste webshop løsning. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker og kommer herefter med et bud på, der passer til din profil og budget. I Piranya er vi klar over, at der ikke er 2 kunder, der er ens. Vi har stor fokus på funktionalitet og design. Når man kigger på funktionalitet er det vigtigt, at man ikke drukner i funktioner, som alligevel ikke bliver brugt. På den anden side er det mindst lige så vigtigt, at man gør brug af lige netop de funktioner, der passer til ens temperament. På den måde får du den bedste webshop løsning krydret med et hjemmeside design i topklasse specielt udviklet til din virksomheds profil.

Vores mål er at levere en løsning, som er skræddersyet til dig. Vi er behjælpelig på alle punkter og er altid klar ved telefonen til at hjælpe dig, når du har brug for det. Når vi sammensætter din shop er vores udgangspunkt, at skabe en balance i mellem det visuelle, det funktionelle og teknisk SEO-optimering. På den måde opnår din webshop det bedste resultat. Vi er med dig hele vejen uanset, hvor du er i forløbet.

Særlige fordele ved Piranya’s webshop løsning:

 

  • Designfrihed
  • Integration med sociale medier
  • Webshop integration med fysisk butik
  • Integration med infoskærme
  • Marketingsmodul
  • SMS-marketing
  • Loyalitetsprogram
  • Sikkerhed og kryptering af dine data (SSL)

 

Hvad end du er på jagt efter en basis webshop løsning eller en avanceret webshop, så kan Piranya hjælpe dig.

 

 Vi har hjulpet mange i gang med deres nye e-købmænd i gang med en ny webshop. Vi har hjulpet lige så mange erfarende videre fra en standard webshop og over til en mere avanceret løsning.

Når man beskæftiger sig med e-handel, er det nemlig vigtigt at ligge en helt klar strategi allerede inden man er online. Piranya leverer ikke kun den tekniske løsning. Vi kan hjælpe dig med at ligge strategien. Vi er et blandet, men et stærkt og innovativt hold med mange års erfaring både med e-handel, men også som e-købmand. Vi kan hjælpe dig med branding, markedsføring, søgeoptimering og vi har stærke samarbejdspartnere og et enormt netværk. For hos os er du ikke bare en kunde, men en samarbejdspartner.

Vi finder altid den bedste webshop løsning til dig og din forretning og vores erhvervskonsulent Anders Lønstrup – som selv har en fortid som e-købmand - står altid klar til at rådgive dig, så du får det bedste udgangspunkt ved evt. køb af ny webshop eller opgradering af eksisterende løsninger.

 

”I den periode, hvor jeg drev webshop, stod jeg selv for marketing, SEO, Adwords kampagner, SMS kampagner og opdateringer”

 

Med en webshop fra Piranya, er der plads til at din butik kan vokse!

 

Ved start din egen webshop er det vigtigt at tænke på fremtiden allerede i dag.  Hvor er du henne om 12 mdr.? Hvor er du henne om 3 år? Hvordan udvikler din shop sig, når antallet af kunder stiger og stiger. Piranya’s Webshops er ekstremt skalérbar, ekstremt brugervenlig og altid i top mht. responstid.

Piranya har det hele og mere til, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil have en unik, personlig og professionel webshop.

 

Referencer:

Se vores webshop cases her