Er din hjemmeside sikker ?

 

Både Google og Chrome har fået nok. Det står nu helt klart, at man skal komme væk fra de gamle HTTP sidder og opgradere til HTTPS i stedet.

Grunden til, at der anbefales at skifte til den opgraderet version er, at den i bund og grund er mere sikker. HTTPS leverer modsat HTTP krypterede forbindelser, hvilket betyder, at uvedkommende ikke kan få fat på fortrolige data.
Dette har medført, at både Chrome og Google har taget nogle drastiske ændringer i den kommende tid. Fra Oktober 2017 er Chrome begyndt at vise en HTTP-side som usikker, hvis der er felter til adgangskode eller kreditkort-oplysninger.
Chrome vil altså fra nu af vise 'ikke sikker-advarslen' i to situationer:

  1. Når brugere taster data ind på en HTTP-side
  2. Når man besøger HTTP-sider i incognito mode

Dette har Google valgt at gøre, da de mener, at sådanne oplysninger bør være private og yderst sikret.
Dette kommer til at påvirke rigtig mange forbrugere og virksomheder, da Chrome er den mest udbredte webbrowser i verden. 

Dette kommer specielt til, at være væsentlig for virksomheder der har webshops eller en hjemmeside, hvor kunderne indtaster fortrolig datainformation.
Her kommer der til at stå i søgefeltet, at siden er usikker, hvis virksomheden stadigvæk kører med en HTTP side i stedet for en HTTPS side.

Derfor anbefaler Piranya Software, at virksomheder med webshops får skiftet over til HTTPS så hurtigt som muligt, så din virksomhed ikke mister kunder grundet denne ændring.

 

Dette kan Piranya Software selvfølgelig være behjælpelige med!

Skriv eller ring til os, så kan vi få en lille snak om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med at få opgraderet jeres hjemmeside!