header image header image

PIRANYA SOCIAL MEDIA/MARKETING 


Via Piranya Social Media/Marketing, hjælper vi din virksomhed med, at komme ud på de rigtige sociale medier og platforme, som passer netop til din virksomhed.
I samarbejde mellem din virksomhed og Piranya bliver der udarbejdet en marketingstrategi, som er tilpasset specifikt til lige præcis din virksomhed, så den opnår optimal spredning via de valgte tiltag. 
Det er vigtigt, at man har en god markedsføringsstrategi, så man bruger sine ressourcer optimalt! 

 

Hos Piranya kan du få det tilpasset som du ønsker - vi kan håndtere hele markedsføringen via de sociale medier for dig eller vi kan udforme en handlingsplan, som fortæller og viser dig, hvor, hvornår og hvad din virksomhed skal slå op på de sociale medier. Det er helt op til dig! Vi rådgiver og finder frem til den mest optimale løsning til netop dig og din virksomhed. 

Der vil hele tiden være kommunikation mellem Piranya og din virksomhed, så alle parter har 100% styr på strategien, handlingsplanerne og hvad de enkelte mål er. >
Det er meget vigtigt for os i Piranya, at kunden er i fokus og vi bruger brugerdreven innovation, netop til at opnå dette!

 

Hvorfor er det vigtigt, at have sin virksomhed på de sociale medier?

 

Sociale medier er kommet for at blive! Det er stærkt stigende i antal brugere pr. år og bliver mere og mere en del af danskernes hverdag. Det er derfor vigtigt, også at målrette din virksomheds markedsføring til de sociale medier, da der er en meget stor brugergruppe man kan ramme her - både B2C og B2B!

 

Godt 77% af den danske befolkning i alderen 12 år og derover har en profil på et socialt medie. 

 

 Vi hos Piranya kan hjælpe dig netop med dette - så du får din virksomhed op på de rigtige sociale medier, får et godt ansigt udadtil og ikke mindst udnytter den potentielle kundegruppe der er til din virksomhed og mulighed for, at øge din virksomheds kendskabsgrad! Hvis du vil høre mere om hvordan Piranya kan hjælpe netop din virksomhed, er du velkommen til at kontakte vores marketingkoordinator her.