header image header image

Hvorfor er søgeoptimering vigtigt?


Google fungerer som et register for alt i denne verden, hvor man vha. søgeord hurtigt og let kan søge efter det, man mangler. Der er her at søgeoptimering bliver så vigtigt. Alle søgeresultater listes nemlig op i Googles organiske søgeresultater.

Med søgemaskineoptimering udnytter man altså dette digitale opslagsværk, så man bliver synlig. Dvs. at man vil blive højere placeret på Googles lister og bliver mere synlig. Man kan vælge, at omskrive det til flere kunder i butikken.

 

Mængden af hjemmesider er uendelig, og konkurrencen er derfor tit stor. Det er derfor mange gange nødvendigt med søgeoptimering, hvis du skal kunne have trafik og være synlig. Du kender det sikkert fra dig selv, når du leder efter et produkt, en håndværker osv. Google kommer op med flere hundrede sider, men du har oftes allerede fundet det du skal bruge på én af de første 3 sider. Hvis ikke din hjemmside dukker op inden, så findes den ikke i kundens univers.


Uden at gøre brug af søgeoptimering i dit design og tekster, vil din hjemmeside med stor sandsynlighed komme bagerst i køen. Mindre trafik, færre kunder og lavere omsætning. Hvis man vil fremad, er det vigtigt at være forrest. Det er derfor en god idé, at budgetterer til søgeoptimering, således at man får del i de mage søgninger fra virksomheder og personer, der netop ønsker dine produkter og servicer.


Søgeoptimering giver den ekstra fordel i forhold til dine konkurrenter, fordi den skaber synlighed og dermed mere omsætning. Det er jo i sidste ende det, vi skal leve af.