"Ja tak" tilbudsstyring

Sælg mere uden alt det besværlige

Ingen administration

Ingen kommission

Flere følgere

Mere salg

Ingen administration

- Når først tilbuddet er oprettet, styrer systemet salget fra start til slut

Du tror måske, at du har skrevet med en medarbejder fra butikken, men i virkeligheden har du skrevet med en robot som svarer kunderne automatisk fra butikkens Facebook side.

 Flere følgere

 - "Ja Tak” kommentarer i dit tilbud skaber en kædereaktion af følgere

I løbet af det sidste år er brancher som restaurationer, take away steder, byggemarkeder og andre specialbutikker begyndt at bruge systemet.

Så vil du have større eksponering på Facebook og mere omsætning i butikken, så er et ”Ja Tak” tilbud styringssystem et godt værktøj til dig.

 

Ingen kommission

- Din kunde, dit salg!

Med mere end 200 aktive dagligvarebutikker og mere end 75.000 unikke handlende siden vi lancerede den første butik, har Piranya’s ”Ja Tak” styringssystem et enormt potentiale ikke bare i dagligvarebutikkerne men i stort set alle brancher. Som noget nyt har Piranya udvidet funktionerne, så ”Ja Tak” nu også virker sammen med online bestillingssystem og infoskærme. Det giver helt nye muligheder kan nu bruges mere bredt.

Mere salg

- Udvid dit salgsområde og benyt Facebook

"JA TAK" tilbud kender du muligvis fra dagligvarebutikkerne og hvis du gør, så har du næsten helt sikkert handlet igennem Piranya’s ”Ja Tak” styringssystem. Med mere end 200 aktive dagligvarebutikker og mere end 75.000 unikke handlende siden vi lancerede den første butik, har Piranya’s ”Ja Tak” styringssystem et enormt potentiale.