Piranya Infoskærme

Digital skiltning der virker

Markedets bedste

Profilbaseret skabeloner

App til nem styring af skærme

INFORMATIONSSKÆRME

Har du tænkt over dit indhold? Det har vi!

 

Informationsskærme til virksomheder, dagligvarebutikker og til brug i offentlige rum bruges forskelligt. For at få mest muligt ud af det, har du brug for at tænke på, hvilket indhold du ønsker at vise og vigtigst af alt, hvordan du vil vise det. Uanset om det skal bruges som In-store TV, som en reklameskærm eller som en infoskærm, så har Piranya en løsning til dig. Piranya hjælper dig ikke kun med skærmen og softwaren. Vi hjælper dig også med at skabe rammerne, så du nemmest muligt kan administrerer dit indhold. Vi har mere end 300 aktive brugere og mere end 700 skærme placeret i hele land et og vi har hjulpet allesammen med indholdet.

 

Piranya Danmarks største leverandør af instore TV til dagligvarebutikker

I samarbejde udvalgte dagligvarebutikker har Piranya udviklet et selvkørende infoskærmssystem, som bliver brugt i hele landet af butikker, som Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Meny, Spar og Løvbjerg. Systemet er fuldautomatisk og indeholder integrationer til Piranya’s JaTakPortalen og TakeAwayPortal, Danske Spil, Facebook, lokal vejrudsigt, tilbud og kampagner fra tilbudsavisen og meget meget mere. Kort fortalt: Danmarks bedste infoskærmskoncept til dagligvarebranchen.

Vil du gerne høre mere?

Indtast tlf. nummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din løsning er få klik væk

Sådan virker det

Hvorfor vælge Piranya’s infoskærme?

 

Piranya Manager App er det bedste og uden sammenligning, det mest brugervenlige software til infoskærme på markedet. Med din telefon eller tablet kan du altid komme til dine skærme også når du er ude af huset. Du har hele tiden adgang til alle dine infoskærme i virksomheden.

Men Piranya er mere end bare softwaren bagved. Vi er specialister i infoskærmskoncepter og har mange års erfaring. Vi sætter os ind i dit behov og det giver dig det bedste udgangspunkt.

Hvilken effekt har infoskærme, instore TV & digital skiltning?

I samarbejde med det anerkendte mediebureau IUM har Piranya foretaget mere end 750 interviews fra kunder, som netop havde forladt en butik med instore TV fra Piranya. Her er nogen af nøgletallene:

 

  • 4 ud af 10 af de adspurgte kunder husker at have set skærme i butikken
  • Halvdelen af dem, som husker at have set skærme i butikken, kan huske den specifikke kampagne undersøgelsen omhandlede
  •  12% af dem handlede efterfølgende produktet

 

Digital skiltning er en branche i vækst. Siden 2008 er salget eksploderet. Det skyldes bl.a. at priserne på hardware er faldet og at flere har fået øjnene op for de digitale skilte og fordelene ved dem. 
Digitale skilte er også et naturligt blikfang og fanger brugerens opmærksomhed meget bedre og meget mere effektivt end traditionelle skilte. Med budskaber og tilbud som både er dynamiske, skarpe og præcise, fanger den øjet i det den skifter enten billede, animation eller video. Du har sikkert allerede lagt mærke til videoen på denne side.

 

Piranya Manager App til styring af dit indhold!

Når først dit indhold er sat op, er det både sjovt og supernemt at styre din nye infoskærm. Du kan nemt redigere eller lægge nyt indhold op. Piranya Manager App findes både findes til iOS og Android.

 

Instore TV eller LED skilte i alt slags vejr!

 - Piranya kan både indenfor og udenfor og kan tilbyde dig en total entreprise på installationen, softwaren og konceptet. Så skal du kun ringe ét sted, hvis du har brug for hjælp.