Piranya Infoskærme

Digital skiltning der virker

Markedets bedste

Profilbaseret skabeloner

App til nem styring af skærme

INFORMATIONSSKÆRME

ANNO 2019!

 

- Informationsskærme til virksomheder, dagligvarebutikker og til brug i offentlige rum. Uanset om det skal bruges som Instore TV, som en reklameskærm eller som en som infoskærm til din virksomhed, så har Piranya en løsning til dig. Piranya hjælper dig ikke kun med skærmen og softwaren. Vi hjælper dig også med at få mest muligt ud af din løsning, efter den er installeret. Vi har mere end 300 aktive brugere og mere end 700 skærme og vi har hjulpet allesammen med at skabe et unikt koncept.

 

Piranya Manager App til styring af dit unikke koncept!

Når først dit unikke koncept er sat op, er det både sjovt og supernemt at styre din nye infoskærm. Du kan nemt redigere eller lægge nyt indhold op. Piranya Manager App findes både findes til iOS og Android.

 

Instore TV eller LED skilte i alt slags vejr!

 - Piranya kan både indenfor og udenfor og kan tilbyde dig en total entreprise på installationen, softwaren og konceptet. Så skal du kun ringe ét sted, hvis du har brug for hjælp.

 

Læs mere om LED skilte her

Vil du gerne høre mere?

Indtast tlf. nummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din løsning er få klik væk

Sådan virker det

Hvorfor vælge Piranya’s infoskærme?

 

Piranya Manager App er det bedste og uden sammenligning, det mest brugervenlige software til infoskærme på markedet. Med din telefon eller tablet kan du altid komme til dine skærme også når du er ude af huset. Du har hele tiden adgang til alle dine infoskærme i virksomheden.

Men Piranya er mere end bare softwaren bagved. Vi er specialister i infoskærmskoncepter og har mange års erfaring. Vi sætter os ind i dit behov og det giver dig det bedste udgangspunkt.

Hvilken effekt har digital markedsføring, digital skiltning og reklameskærme?

 
Digital skiltning er en branche i vækst. Siden 2008 er salget eksploderet. Det skyldes bl.a. at priserne på hardware er faldet enormt og at flere har fået øjnene op for de digitale skilte og fordelene ved dem.
Digitale skilte er også et naturligt blikfang og fanger brugerens opmærksomhed meget bedre og meget mere effektivt end traditionelle skilte. Med budskaber og tilbud som både er dynamiske, skarpe og præcise, fanger den øjet i det den skifter enten billede, animation eller video. Du har sikkert allerede lagt mærke til videoen på denne side.