header image header image

informationsskærme anno 2018!


Informationsskærme er især interessante for virksomheder, dagligvare butikker og til brug i det offentlige rum. Generelt steder hvor der findes mennesker. Steder hvor mennesker samles af den ene eller anden grund. Steder hvor mennesker vil aktivt kunne bruge digitale skilte og være modtagelige for dens budskaber. Hvad enten det er til brug af Instore tv, reklameskærme eller infoskærme til virksomheder, så vil det altid være den nemmeste, hurtigste og billigste måde at viderebringe reklamer, tilbud eller informationer på. Det fungerer både som en sikker, professionel og hurtig måde og der er ikke langt fra tanke til handling og så er det nemmere og billigere at redigerer en trykfejl end på almindelige tryksager :)

I anledningen af vores koncept informationsskærme anno 2018, har Piranya udviklet en app til styring af dine Infoskærme, infotavler, reklameskærme eller digital skilte

 

Hvilken effekt har digital markedsføring, digital skiltning og reklameskærme?

 

Vores undersøgelser viser bl.a. at digital skiltning og reklameskærme spiller en stor rolle, når man skal påvirke en kundes købekraft.
På trods af mange visuelle indtryk, svarer 56% af alle adspurgte, at de kan huske at have set digital skiltning i butikken.
70% af disse laver mindst ét impulskøb, hver gang de handler ind, baseret på netop denne indoorskiltning og reklameskærme.
Forbruger tilfredsheden hos de adspurgte stiger også. Helt præcist svarer 61%, at de syntes det hæver niveauet i butikken.
Digital skiltning er en branche i vækst. Siden 2008 er salget eksploderet. Det skyldes bl.a. at priserne på hardware er faldet enormt og at flere har fået øjnene op for de digitale skilte og fordelene ved dem.
Digitale skilte er også et naturligt blikfang og fanger brugerens opmærksomhed meget bedre og meget mere effektivt end traditionelle skilte. Med dens dynamiske, skarpe og præcise slideshows, fanger den ganske simpelthen øjet i det den skifter enten billede, tekst eller video. Prøv engang at tænke over, om du ikke allerede har lagt mærke til vores infoboard, da du landede på siden? Og der var hverken video, billede eller lyd. Kun tekst.

 

Hvor kan jeg placere et digitalt skilt?

 

I princippet kan digital information, reklame eller markedsføring bruges alle steder. Et digitalt skilt kan monteres på jorden, væggen, muren eller stilladset. Kun fantasien sætter grænser. Det giver selvfølgelig mere mening, hvis der er mange, der ser det. Alt fra indfaldsveje, kontor miljø, offentlige steder, butikker og deres facader. Der er nærmest uendelige muligheder. Det vigtigste er, hvordan du bruger dit digitale skilt. Er det til indendørs brug eller måske en pylon til udendørsbrug? Er budskabet rettet mod en bestemt målgruppe eller er det tilfældigt? Skal du fange brugeren i et moment, eller er brugeren fastlåst i kortere stund i fx en kø? Det er bl.a. nogen af de overvejelser, man skal gøre sig, inden man finder investerer pengene i digitale skilte. Software og hardware delen er kun halvdelen af succesen. Resten kommer via det rigtige indhold, layout og forståelsen for den målgruppe, du henvender dig til.

 

Hvorfor vælge Piranya’s infoskærme?

 

Det er der flere årsager til. Piranya har det bedste og uden sammenligning, det mest brugervenlige software til infoskærme på markedet. Det gør, at du altid kan komme til dine skærme også når du er ude af huset. Det tager kun få sekunder ved computeren, tableten eller mobilen, så har du adgang til alle dine infoskærme i virksomheden. Men Piranya er mere end bare softwaren bag. Vi er eksperter i, hvordan vi fanger folks opmærksomhed med netop dit budskab eller hvordan din reklame serveres, så du får mest muligt ud af den. Vi sætter os ind i dit behov og skaber herefter det helt rigtige setup til dine informationsskærme. Vi er specialister i digitale skilte, digital markedsføring, og grafikken der til. Vi ved, hvor stor en effekt infoskærme kan have, hvis layout, indhold og placering ellers går op i en højere enhed. Hvad end I har brug for et fuldautomatisk, semiautomatisk eller manuelt infoskærm system, så finder vi altid den rigtige og mest smarte løsning for netop jer. Det gør, at I både sparer tid og penge. Vores konsulenter er altid klar til en uforpligtende snak omkring jeres behov og kan lynhurtigt forklare jer omkring jeres muligheder.

Kunne du tænke dig, at vide eller høre mere omkring, hvad Piranya kan gøre for jer, så er du meget velkommen til at tage kontakt til en af vores konsulenter HER.

Anders Lønstrup kan rådgive i alt fra start til slut.

 

#PiranyaInfoscreen #WeDrawAttention