Føtex & Bilka

top image

Salling Groups 2 største brands; Føtex og Bilka, har henholdsvis 102 og 19 butikker i hele Danmark. Butikkerne stod overfor en udfordring: De fysiske tilbudsaviser bliver mindre og mindre og kunderne søger mod nettet. Derfor valgte butikkerne, ligesom so mange andre, at hoppe på den populære bølge med “Ja Tak” tilbud på Facebook.

 

For at undgå den store manuelle arbejdsindsats og det administrative besvær, der følger med “Ja Tak” tilbuddene, valgte Føtex og Bilka at benytte vores smarte tilbudsstyringssystem – og det har de ikke fotrudt!  

Løsninger

Føtex effektiviserer deres "Ja Tak" tilbud med tilbudsstyring

2 af butikkerne hos Føtex ligger i de dejlige nordjyske byer Hjørring og Brønderslev og de var faktisk de første butikker til at benytte Piranya’s ”Ja Tak” tilbudsstyring. Med tilbudsstyringen har de kunne oprette flere gode tilbud til deres kunder og samtidig har systemet sparet dem for rigtig meget administration.

 

Ét af de første tilbud de oprettede i begge butikker var ”Anders And besøger Vendsyssel”, hvor salget nærmest eksploderede med mere end 1400 solgte blade på 24 timer. Det er bl.a. takket være Signe og Malene, som du kan høre fortælle om deres oplevelse i videoen øverst… ja og måske også lidt Piranya’s ”Ja Tak” tilbudsstyring.

Billede

SKAL VI HJÆLPE DIN FORRETNING MED AT VOKSE?

Indtast tlf. Nr. så kontakter vi dig angående en uforpligtende snak, over en kop kaffe.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 17 55 00.