top image

CASE

Danske Transport Medier

icon

Piranya Platform

icon

Hjemmeside

Hjemmesider der fortæller nyheder

Danske Transport Medier

 

Danske Transport Medier er et mediehus, der producerer nyheder og artikler indenfor hele transportbranchen både på tryk og online. Danske Transport Medier, også kaldet DTM, administrerer Lastbil Magasinet, Vognmandens Fagblad og Transport Tidende.

 

DTM ønskede en ny hjemmeside og en app til hvert af deres medier, for at vise mediernes artikler og nyheder på en overskuelig og præsentabel måde. Derudover ønskede DTM hjælp til markedsføring på deres sociale medier.

 

Brugervenlige hjemmesider

 

Hver hjemmeside blev udviklet således, at den passede perfekt til hvert medie. De nye hjemmesider er nemme for DTM at styre, uden nogen indviklede systemer, og de kan hurtigt opsætte tingene, som de ønsker det. Endvidere er det nu også nemt for annoncører at få flotte og fangende annoncer, på hjemmesiderne, hos DTM.

Udadtil er hjemmesiderne simple og brugervenlige, hvilket gør at læserne hos medierne nemt kan finde artikler og nyheder. Derudover er hjemmesiderne responsive, hvilket betyder, at læserne kan besøge hjemmesiderne med en computer, mobil eller tablet, uden problemer.

 

       

 

App

 

Sammen med en ny hjemmeside løsning fik alle tre medier også udviklet en app, hvor læserne altid har nem adgang til de seneste nyheder direkte på mobilen.

 

Sociale Medier

 

På de sociale medier har vi hjulpet DTM med at administrere deres diverse sider på Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Vi har udformet handlingsplaner og rådgivet dem, med henblik på promovering og synlighed, på de sociale medier. Handlingsplanerne har omfattet en 4-6 ugers plan, som har sikret et spændende flow af opslag på deres sociale medier.

 

 

Reference

  "Jeg vil anbefale Piranya, fordi de har en god service og en ordentlighed, som er mangelvare mange steder. Fordelen ved deres løsning er, at det fungerer som det skal, og der er altid hurtig hjælp at hente, hvis noget går galt. Jeg er meget tilfreds med løsningen, fordi det der blev aftalt, er også blevet overholdt."

- Jeanette Routhe, Direktør hos Danske Transport Medier

 

Responsiv website

Udviklet efter mobile first.

Brugervenlighed i fokus

De nye hjemmesider har øget virksomhedens brugervenlighed overfor deres kunder. Ydermere er hjemmesiderne let tilgængelig for deres kunder.

 

Mulighed for at øge kendskabsgraden

Ved at have hjemmesider, der både er responsiv og som har et flotte webdesigns, skaber virksomheden et bedre billede udadtil, hvilket kan være med til, at øge deres kenskabsgrad.

Billede

Vil du høre mere om løsninger som denne?

Kontakt følgende erhvervskonsulent

Alex Sleiborg

Alex Sleiborg

Tlf: 24 21 39 38