header image header image

Piranya Business Platform

 

Denne unikke platform er skræddersyet til virksomheder og foreninger, der ønsker at samle alt lige fra hjemmeside, booking-, billet-, infoscreen,- sms-, marketing- og loyalitetssystem i ét. Det hele samles, kombineres og skræddersyes til den enkelte bruger. Hvert modul er integreret hinanden i mellem. Det er bl.a. dette, der gør så absolut unikt på alle områder.

 

I Piranya ved vi, at hver bruger er unik og har forskellige kriterier og præferencer. Derfor er det vigtigt, at forstå at man ikke på forhånd køber et færdigt system, men derimod et skræddersyet system, der tilpasser sig brugerens behov.

 

Med denne løsning samler du hele din virksomheds markedsførings-, booking- og kunde loyalitetsprogram i et system, som integrerer med alle platformens moduler automatisk. Det giver brugeren en professionel online markedsføringsplatform, der gør, at du både sparer tid og penge. Brugervenlighed, effektivitet og stabilitet er nogen af de grundsten Piranya Business Platform er bygget på. Personlighed, service og tillid er det Piranya bygger på.

 

 

Responsiv hjemmeside 

 

En repsonsiv hjemmeside fra Piranya tilpasser sig alle typer af tablets og mobiltelefoner. Så er du altid sikkker på, at din hjemmeside er up to date, selv når teknologien også er det.

 

 

Integration af Facebook og Instagram

 

Piranya’s integration med Facebook sikrer, at 2 af dine vigtigste platforme kan administreres et sted fra. Du kan bl.a. holde din hjemmeside opdateret bare ved brug af Facebook. Restaurationens fineste anmeldelser, senest status og nyeste billeder. Med integrationen til Instagram har du mulighed for at markedsføre din virksomhed på en helt ny måde. Lad dine gæster blive dine ambassadører. Importer alle billeder direkte ind på din hjemmeside eller din Facebook side blot med ét enkelt klik

 

 

Kundedatabase

 

Dette sikre dig et samlet overblik over restaurationens kundetilmeldinger. Via dette kan du samle statistisk materiale, som er nødvendig for en målrettet og præcis markedsføring.

 

 

SMS-modul

 

Har du tomme pladser, eller mangler du maksimal eksponering til et af dine arrangementer? Med Piranya’s integreret SMS-modul kan du lynhurtigt få fyldt restauranten op med gæster. Send dine tidligere gæster en SMS om, at der er 25% rabat på regningen kun i aften. Eller send en SMS, hvor du fortæller om weekendens arrangement.

 

 

Billetsalg

 

Denne funktion giver dig muligheden for, at sælge billetter til dine events, arrangementer eller søndagsbuffet. På den måde sparer du udgiften på den ellers sædvandelige kommission, samtidig med at du sikrer restaurationen indtægt upfront.

 

 

Loyalitetsprogram

 

Loyalitetsprogrammet sørger for, at du kan forkæle og pleje dine stamgæster. Med et enkelt klik kan du sende en voucher på en god flaske rødvin, eller måske 20% rabat på næste regning. Alt foregår automatisk og registreres i systemet.

 

 

Bordbooking

 

Med et intelligent bordbooking system sikrer vi, at din virksomhed aldrig overbooker. Personalet har det fulde overblik hele tiden.